Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alu.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
INTERESSEVARETAGELSE | Alu.dk

/ INTERESSEVARETAGELSE

ALUMINIUM EN ROLLEMODEL FOR

CIRKULÆR ØKONOMI

ALUMINIUM EN ROLLEMODEL FOR CIRKULÆR ØKONOMI

Produkter fremstillet af aluminium findes overalt. I boligen finder man det fantastiske metal i vinduesrammer, køkkenredskaber og elektronik. Aluminium er et af arkitekter og ingeniørers foretrukne materialer til opførelse af bygninger og broer. Til vedvarende energi bruges aluminium til solcellerammer, i vindmøller og kabler, og det holder vores madvarer friske og gør vores lægemidler sikre. Og når vi rejser, finder vi aluminium i biler, fly og tog. Aluminium har en lang række egenskaber. Det er let, fleksibelt og kan indgå i mange former. Men det er især én af dets egenskaber, der har særlig stor værdi. Aluminium kan genanvendes i det uendelige. Det bevarer sine egenskaber, uanset hvor mange gange det omsmeltes og genanvendes. Det betegnes derfor som et materiale med permanente egenskaber – et materiale, der ikke forbruges, men bruges om og om igen uden at miste sine vigtige egenskaber.

Aluminium er af vital betydning for Europa. Det er løsningen på mange samfundsmæssige og økonomiske udfordringer i Europa i bestræbelserne på at opbygge en mere bæredygtig og ressourcebesparende økonomi. Du er velkommen til at benytte informationsbrochuren: ”Genanvendelse af aluminium” i din kommunikation med kunder og andre interessenter”.

Download informationsbrochure

European Aluminium viser vejen til et “Co2 minimeret” samfund” – læs aktivitetsrapporten her.

Kontakt og yderligere information: Jim Hansen, Aluminium Danmark DI

Telefon

+45 4043 9410

Email

JIMH@DI.DK

LinkedIn

Jim Hansen

Vil du vide mere om…. ok!