Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alu.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Branchedagen 2018 | Alu.dk

/ NETVÆRK & NY VIDEN

ALUMINIUM BRANCHEDAG 2018

Hos H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S  

8. Maj 2017 · Havnegade 100, 5000 Odense C · KL. 09.00 – 15.30

BRANCHEDAG 2018

Er din virksomhed parat til den cirkulære økonomi?

Vækst, udvikling og bæredygtighed

 

Hvis fremtidens vækst skabes i den cirkulære økonomi, hvad svarer du så dine kunder, når de spørger dig, om du vil være med i et udviklingsprojekt om ”design for circularity”? Har du overvejet, hvordan dine produkter eller underleverandørkompetencer er profileret, og har du de rigtige værktøjer i kassen?

På branchedagen lader vi bl.a. kunderne fortælle om deres forventninger og samler nogle væsentlige bidrag og case eksempler, så du går fra dagen med håndgribelig viden om, hvordan du begynder at tænke cirkulært i praksis! Og vi afholder dagen på en virksomhed, der er etableret på et cirkulært forretningsgrundlag for mere end 100 år siden. 

Hos H.J. Hansen Genvindingsindustri får du både et indblik i, hvorledes du sikrer den mest optimale håndtering af de metaller, du benytter i produktionen – samt en rundvisning på pladsen, hvor forskellige højteknologiske anlæg og processer genskaber værdifulde metal-ressourcer fra skrot.

 

> Download / Se dagens program (PDF)

> Tilmeld dig her

 

Kontakt og yderligere information: Jim Hansen, Aluminium Danmark DI

Telefon

+45 4043 9410

Email

JIMH@DI.DK

LinkedIn

Jim Hansen

Tilmeld dig branchedag

* Gratis for medlemmer

Deadline 30. april 2018